Nisaba

Sportschieten in de regio Alkmaar

Regio(s): Noord-Holland Coƶperatie: Pangea

Nisaba is een nieuwe sportschietclub in de regio Alkmaar, geleid door een heuse Olympisch kampioen: Taghried, sportschiet coach.
Zij wist als talent na haar sportacademie in Irak en olympische deelname vervolgens in Dubai een vrouwenteam tot Olympisch niveau te brengen, èn een meidenteam op middelbare scholen tot stand te brengen die ze ook tot kampioensniveau bracht.

 

Nu in Nederland, waar het sportschieten een relatief jonge sport is, zal zij zowel jongeren als volwassenen, als ouderen uitnodigen om in de hobbysfeer te genieten en bekend te raken met de extra voordelen van het sportschieten:

Naast het plezier van het oefenen met vrienden, leidt deze sport tot hogere concentratie, geduld, rust en zelfvertrouwen.

 

 

Producten

Sportschietles voor Jongeren

Goed leren schieten, met focus, samen met je vrienden

Sportschieten voor Senioren

Een leuke nieuwe sport voor concentratie, houding en geduld

Sportschieten voor Volwassenen

Een sportschiet-uitje of een gratis proefles

Over Taghried

Taghried was in haar moederland (Irak) opgeklommen met ’sportschieten’ tot Olympisch niveau. Daarna wist ze in Dubai een vrouwenteam naar Olympisch niveau te brengen. Het werd haar droom om in Nederland deze sport verder op de kaart te zetten: eerst voor beginners voor jongeren, maar ook ouderen. Let the games begin! [..]

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen.